Bestuur

Interim voorzitter is Cor Zijderveld was voorheen directeur van Akzo Nobel Industrial Chemicals. Huidige functies: voorzitter van Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta, Lid Raad van Toezicht Noorderpoort College, voorzitter van Vrienden Groningen Airport Eelde, lid van de Dialoogtafel Aardbevingen, voorzitter van Eemsdelta Green, lid van het Kernteam Economie & Ecologie in balans.

Penningmeester Geert Nuus is ex CEO bij Smurfit Kappa en is actief in Senior Management & Strategy.

Secretaris Hilde van Ree Directeur Woonstichting Groninger Huis, Zuidbroek. Een echte plattelandscorporatie met woningen verspreid over 12 dorpen en 4 gemeenten. Voor Groninger Huis is het belangrijk dat de dorpen vitaal en leefbaar blijven

Bestuurslid Hiltje Kamminga werkt sinds 1979 als fysiotherapeut bij PrengerHoekman. De meeste tijd bij PrengerHoekman heeft zij in het ziekenhuis gewerkt, zowel klinisch als poliklinisch. Hiltje heeft zich gespecialiseerd in hartrevalidatie en chronische pijn. Vanaf 1996 vervult zij een managementfunctie binnen de organisatie.

Bestuurslid Jorg Rotman is als belastingadviseur eigenaar van Syntaks. Daarnaast is hij mede eigenaar van Pander en Lier, een bedrijf dat werkgevers terzijde staat in hun zoektocht naar de juiste kandidaten en werkzoekenden helpt aan passende banen: met flexibel of vast contract, op uitzend- of payrollbasis.

Projectleider Rob Heilijgers is werkzaam geweest als product- en marketing manager in de farmaceutische industrie, was eigenaar van een bedrijf in medische apparatuur, runde een import, groot- en detailhandel van Britse producten en startte ongeveer tien jaar geleden een projectbureau dat opdrachten uitvoert voor bedrijfs- en organisatieleven en overheid.